Vagiwell Dilataattori Premium 5-pack

105,80 

Vagiwell dilataattorit ovat tarkoitettu emättimen venytysharjoituksiin.

Tuotetunnus (SKU): 100 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Pakkaus sisältää 5 Silikonista valmistettua dilataattoria

Koko       Halkaisija           A/B Pituus C
1             12/14mm           122mm
2             16/18mm           135mm
3             20/22mm           150mm
4             24/26mm           163mm
5             28/30mm           177mm

Lääketieteelliset korkealaatuisesta silikonista valmistetut Vagiwell dilataattorit ovat tarkoitettu emättimen venytysharjoituksiin. Harjoitusten tarkoitus on herkkyyden vähentäminen ja emättimen venyttäminen vähitellen niin, että kivuton yhdyntä tai gynekologinen tutkimus on (jälleen) mahdollinen. Dilataattoreiden käyttö aloitetaan pienimmällä koolla ja siirrytään suurempaan kokoon henkilökohtaisen fyysisen kehityksen mukaan. Vagiwell dilataattorit soveltuvat sekä ammatti- että kotikäyttöön.

On monia eri syitä, joiden seurauksena emättimestäsi voi tulla liian tiukka ja hyödyt Vagiwell dilataattoreilla tehtävistä venytysharjoituksista, jotta voit nauttia kivuttomasta elämästä:
• Synnytyksen yhteydessä välilihasi on repeytynyt tai sitä on jouduttu leikkaamaan, niin että emättimeesi on muodostunut arpeutumia
• Sädehoito tai kemoterapia ovat pienentäneet emätintäsi
• Emättimen leikkaus, jonka seurauksena kärsit emättimen ahtaumasta tai sinne on muodostunut arpeutumia
• Koet yleisesti, että emättimesi on liian tiukka. Sinulla on kipuja yhdynnän aikana.
• Kärsit vaginismista (emättimen lihasten supistustilasta)
• Kärsit dyspareuniasta (toistuvasta tai jatkuvasta sukuelinten alueen kivusta yhdynnässä)
• Olet vielä neitsyt ja koet tämän seksuaalisuuttasi haittaavana asiana
• Gynekologinen tutkimus aiheuttaa kipua, koska emättimesi on liian tiukka
• Tamponin asettaminen aiheuttaa sinulle huomattavaa kipua

Käyttö:
Harjoitusten tavoite on emättimen herkkyyden vähentäminen venyttämällä sitä vähitellen.
Harjoitukset aloitetaan pienimmällä dilataattorilla. Dilataattori asetetaan vaginaan ja pidetään siellä useiden minuuttien ajan. Kun käyttämäsi laajentimen sisäänvienti sujuu kivuttomasti, siirrytään seuraavaan kokoon. Harjoitukset toteutetaan mukavassa asennossa joko istuen tai maaten.

Ellei lääkäri toisin määrää, harjoitukset toistetaan päivittäin. Kun suurimman laajentimen sisäänvienti vaginaan ei tunnu enää epämukavalta tai aiheuta kipua, voidaan siirtyä yhdyntään.

Pakkauksen sisältö 5 dilataattoria, käyttöohjeet sekä liukuvoiteen

Käyttökokemuksia

”En ollut koskaan pystynyt laittamaan mitään vaginaani en edes tamponia, koska jännitin lihaksiani niin kovasti, että sen asettaminen teki kipeää. Vagiwell dilataattoreiden käytön myötä stressini väheni ja pystyin uudella tavalla rakentamaan myös itseluottamustani. Olen vihdoin kykenevä kivuttomaan yhdyntään. Wagiwell dilataattori harjoitukset todella auttoivat minua ja suosittelen niitä kenelle tahansa, joilla emättimen ahtaus on este yhdyntään.”

”Synnytyksessä välilihani repesi ja aiheutti arpeutumia emättimeeni. Vaikka lääkäri totesi haavojeni parantuneen ja sanoi, että yhdyntä on taas mahdollista, koin ajatuksen yhdynnästä todella kivuliaana. Kokeilimmekin kerran mieheni kanssa yhdyntää, mutta jouduimme keskeyttämään, koska emättimeni tuntui niin erilaiselta ja aloin pelätä kipuja. Etsin tietoa yhdyntäkivuista ja löysin Vagiwell dilataattorit. Wagiwell dilataattori harjoitukset auttoivat minua pääsemään yli peloistani ja nyt pystyn taas nauttimaan seksistä mieheni kanssa.”

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.