Nordic Medgroup on vuonna 2011 perustettu lääkinnällisten laitteiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut vakavarainen suomalainen perheyhtiö. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme vaihtoehto lääkkeiden syömiselle ja siten parantaa asiakkaidemme elämänlaatua. Yrityksemme toimii maahantuojana alallaan johtavien eurooppalaisten laitevalmistajien TENSCARE, VALLEY ELECTRONICS, KESSEL MEDINTIM tuotteille. Kaikilla tuotteillamme on CE-hyväksynnät ja valikoimamme tuotteet on valittu tarkasti noudattaen  laatustandardejamme. Voimme taata tuotteidemme luotettavuuden ja tarjoamme kaikille tuotteille 2 vuoden takuun. Tuotteemme soveltuvat myös terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön.

Käytämme verkkomaksuissa Finanssivalvonnan valvoman maksulaitoksen Maksuturva Oy:n palveluita, joten maksaminen verkkokaupassamme on aina turvallista. Erämaksujen sekä laskujen yhteistyökumppaniksi olemme valinneet alan johtavan toimijan Svea Ekonomin.

Asiakkaidemme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää ja asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin suomeksi sekä ruotsiksi.

Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@pessaari.fi.

Lisäksi tavoitat henkilökuntamme sähköpostilla etunimi@nordicmedgroup.com

Henri Lahti – Toimitusjohtaja
Erica Andersson – Asiakaspalvelukordinaattori
Henni Pirilä – Markkinointipäällikkö
Miina Pirilä – Markkinointiassistentti
Erja Lahti – Varastovastaava
Jyri Lahti – Talouspäällikkö
Toni Lahti – Logistiikkavastaava